Egy mind fölött

"A tett attól, hogy nincs ki dicsőítse, éppolyan vitéz tett marad."

Gyűrűk Ura trilógia bővített változat, angol Blu-ray

2015. április 09. 12:43 - mesterjani

Első BD kiadás amit bemutatok sajnos a legfájdalmasabb is egyben.

A film magyar házimozi forgalmazója máig nem tudta behozni Magyarországra a kiadványt. 2011 nyarán jelent meg külföldön ez a szép gyűjtemény akkor leveleztem a ProVideoval, hogy nálunk mikorra várható. Elmondásuk szerint ők mindent megtettek de nem sikerült kiharcolni a lemezekre a magyar szinkront és feliratot. Ami még rosszabb, hogy amíg nem készül új transzfer a filmekhez addig ne is reménykedjünk az új kiadásban amin rajta lehetünk.
Talán majd most ősszel a Hobbit bővített trilógia megjelenésének apropójából számíthatunk rá. Majd kiderül.

A doboz maga egy nagyon szép arany-fekete kivitelt kapott. Nekem a DVD-s gyűjtődoboz kivitele jobban tetszik de azért ez is jól néz ki a polcon. Kinyitva(mágnes záras) balra egy Középfölde térkép, jobbra pedig a filmek részenként 1-1 műanyag tokban. Minden rész új grafikát kapott a borítóhoz, amik szerintem nagyon jól sikerültek. Legnagyobb szívfájdalmam, hogy nem digipack kiadás lett. 

A gyűjtemény megjelenése: 2011 június 28. Angol DTS-HD Master Audio 6.1 hang és angol felirat van a lemezeken.A kép nagyon szép tűéles, a moziváltozat és a bővített között látványos a különbség, már emiatt érdemes beszerezni.

Képek a kiadványról:

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egymindfolott.blog.hu/api/trackback/id/tr507353158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása