Egy mind fölött

"A tett attól, hogy nincs ki dicsőítse, éppolyan vitéz tett marad."

A hobbit trilógia francia fadobozos kiadvány

2015. május 02. 15:11 - mesterjani

Hobbit trilógia, mozi változat(BD3D,BD,DVD), francia fadobozos kiadvány.

Maga a kiadvány egy masszív kartondobozban található, ami önmagában is elég jól néz ki. Kis gond, hogy a dobozt tegyem ki a polcra vagy a fadobozt, mert mindkettő szép. 

Erebor kulcsa és Thorin térképe külön keretben találhatóak, ahogy néztem még képként is kirakható. Extra lemezek tartalmaznak magyar feliratot. Bilbó naplójának első valamint legutolsó 2 oldalán található grafika, többi üres. Mindenki megtöltheti a maga kalandjával. Karakterkártyák nagyon szépek, és jópofák, kár, hogy a Gyűrűk Urához nincsen hasonló.

Képek:

Szólj hozzá!

Gyűrűk Ura trilógia bővített változat, angol Blu-ray

2015. április 09. 12:43 - mesterjani

Első BD kiadás amit bemutatok sajnos a legfájdalmasabb is egyben.

A film magyar házimozi forgalmazója máig nem tudta behozni Magyarországra a kiadványt. 2011 nyarán jelent meg külföldön ez a szép gyűjtemény akkor leveleztem a ProVideoval, hogy nálunk mikorra várható. Elmondásuk szerint ők mindent megtettek de nem sikerült kiharcolni a lemezekre a magyar szinkront és feliratot. Ami még rosszabb, hogy amíg nem készül új transzfer a filmekhez addig ne is reménykedjünk az új kiadásban amin rajta lehetünk.
Talán majd most ősszel a Hobbit bővített trilógia megjelenésének apropójából számíthatunk rá. Majd kiderül.

A doboz maga egy nagyon szép arany-fekete kivitelt kapott. Nekem a DVD-s gyűjtődoboz kivitele jobban tetszik de azért ez is jól néz ki a polcon. Kinyitva(mágnes záras) balra egy Középfölde térkép, jobbra pedig a filmek részenként 1-1 műanyag tokban. Minden rész új grafikát kapott a borítóhoz, amik szerintem nagyon jól sikerültek. Legnagyobb szívfájdalmam, hogy nem digipack kiadás lett. 

A gyűjtemény megjelenése: 2011 június 28. Angol DTS-HD Master Audio 6.1 hang és angol felirat van a lemezeken.A kép nagyon szép tűéles, a moziváltozat és a bővített között látványos a különbség, már emiatt érdemes beszerezni.

Képek a kiadványról:

 

 

Szólj hozzá!

Gyűrűk Ura DVD kiadványok: A Gyűrűk Ura trilógia (moziváltozat, új kiadás) (3 DVD)

2015. március 19. 17:46 - mesterjani

Gyűjteményemből elsőként egy friss beszerzést szeretnék bemutatni. A Gyűrűk Ura trilógia moziváltozat, 3 lemezes kiadványa.

Mindhárom DVD a filmek moziváltozatát tartalmazza. A gyűjtemény egy kartontokos gyűjtődobozban helyezkedik el. Magyar 5.1 EX és angol 5.1 EX hanggal nézhetjük meg a trilógiát valamint, magyar és angol felirattal. Extra tartalom nincsen a lemezeken.

  • Megjelenése: 2014 november 25.
  • Kiadó: ProVideo

Képek a kiadványról, valamint a Gyűrű szövetsége menüjéről:

Szólj hozzá!

Hobbit trilógia

2015. március 15. 14:08 - mesterjani

Minap hívta rá fel a figyelmemet egy xpress fórumozó, hogy a franciáknál egy gyűjtői fadobozos Hobbit trilógia is meg fog jelenni. Nem sokkal utána elő is rendeltem magamnak, kicsit lejjebb van róla kép. Ha megérkezik részletes képes bejegyzés várható róla.

Csomag tartalma:

Hobbit trilógia 3D BD, 2D BD és DVD formátumokban.

Fadoboz

Karakterkártyák

Középfölde térkép

Erebor kulcsa

Bilbó naplója

-1_www_kepfeltoltes_hu.jpg

-2_www_kepfeltoltes_hu.jpg

Szólj hozzá!

BD, DVD gyűjtemény bővülés

2015. március 12. 10:56 - mesterjani

Nem Gyűrűk Ura téma, de itt a helye. Más filmeket is gyűjtök, főleg ha olyan amit nagyon szeretek az BD-n jöhet. Óz, a csodák csodája gyerekkorom óta nagy kedvenc, ideje volt már beszerezni. Időről időre 2013-as év egyik nagy meglepetése számomra, ritkán veszek romantikus filmeket de ezt nagyon megszerettem. Lego kaland képe DVD-n nagyon kiábrándító, ha le lesz árazva BD-n, biztosan váltok belőle.dsc_0850.JPG

 

Szólj hozzá!

Friss gyarapodás: A király visszatér, Masterworks kép kollekció

2015. február 27. 15:54 - mesterjani

A mai nap új szerzeménnyel bővült a gyűjteményem.

Masterworks kép kollekció formájában. 30 db-os képsorozat, erősen limitált 1000 db készült belőle, sorszámozott. Nagyon igényesen néz ki, kicsit barnított a keret, mindegyiken dombornyomott pecsét található. 

Idővel remélem, hogy a többi részhez tartozó kollekciót is meg tudom majd szerezni.

4 komment

Kezdetek

2015. február 26. 19:22 - mesterjani

Sziasztok!

Első bejegyzésemmel szeretném, lefektetni a blog tematikáját.

2001 óta vagyok Gyűrűk Ura rajongó, filmeknek ebben nagy szerepük volt. Nagyjából 2006 óta gyűjtöm a vele kapcsolatos kiadványokat, zenéket, könyveket, valamint egyéb tárgyakat. Blog célja, hogy bemutassam a gyűjteményem valamint az idő közben szerzett újdonságokat. 

Elsőként egy 2014 augusztusi állapotot szeretnék veletek megosztani, íme:

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása